Balustrade Sticla

Venddor Smart Ideea

Balustrada din sticla

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta actual ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior.

Cand vorbim de realizarea unei balustrade sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Ultima tendinta in constructii si amenajari interioare si exterioare este folosirea sticlei deoarece ofera sentimentul de libertate si spatiu deschis. Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp, aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidentiale.

Balustradele din sticla pot fi executate:

Panourile de sticla folosite pentru balustrade pot fi clare sau personalizate la cererea clientilor si pentru a completa perfect elementele de design deja existente. Se realizeaza, de obicei, din sticla securizata si laminata si respecta toate Standardele de Securitate si Siguranta. Optional sticla poate fi ultraclara, sablata, fumurie sau vopsita.

Rulează videoul
Rulează videoul

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)

În perioada 26 iulie – 5 august vom fi în concediu, dar ne vom bucura să te regăsim începând cu data de 6 august.