Sticla Saint Gobain

Venddor Smart Ideea

Produsele de sticla SAINT GOBAIN

Produsele de sticla SAINT GOBAIN pentru ferestre cu geam termopan de inalta performanta au aparut din nevoia de a imbunatati eficienta energetica a cladirilor, prin reducerea consumului de energie si scaderea emisiilor de CO2.

Dincolo de aspectele legate strict de mediu, utlizand sticla SAINT GOBAIN in componenta ferestrelor cu geam termopan ale locuintei dumneavoastra, contribuiti la imbunatatirea calitatii vietii datorita beneficiilor pe care aceasta le poate oferi:

Tipuri de sticla Saint Gobain

Sticla Saint Gobain LOW-E, cuprinde tipuri de sticla cu joasa emisivitate de inalta performanta.

Aceste produse sunt realizate prin depunerea unui strat foarte fin si transparent  de materiale de origine metalica pe o sticla clara. Aceasta depunere este caracterizata printr-o emisivitate redusa: ea reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, caracteristice caldurii provenita din incalzire.

Principiul geamului LOW-E este simplu: o foaie de geam pierde 90% din caldura, pe cand doua foi de geam care alcatuiesc geamul termoizolator pierd 50%.

Sticla Saint Gobain CONTROL SOLAR

Sticla cu Control solar (4 anotimpuri) se obtine prin depunerea de oxizi metalici pe suprata sticlei, creandu-se in acest mod o acoperire , precum si sticla de baza, determina luminiozitatea, gradul de reflexie si propietatile de control solar al geamului, pecum si nuanta acestuia. Sunt disponibile intr-o varietate de culori(bronze, gri, verde,clar, albastru).

Asamblate in geam dublu sau triplu izolator, aceasta sticla beneficiaza de multifunctionalitate, combinand functiile de control solar cu izolarea termica, acustica, rezistanta la foc, in functie de natura celor doua foi de sticla suplimentara (float clar, low-e, antiefractie, antifonica, rezistanta la foc).

Daca ai cautat deja despre sticla Saint Gobain pe Forum, ai observat ca este foarte bine vazuta de catre toti producatorii de termopane.

Rulează videoul

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)