Cabine Dus Personalizate

Venddor Smart Ideea

Cabinele de dus pe comanda

VENDDOR SMART IDEEA are cele mai bune preturi la cabinele de dus pe comanda.

In aceasta categorie va prezentam solutii deosebite pentru a va personaliza cada sau dusul. Peretii de sticla pe comanda pot forma cabine de dus moderne si elegante in timp ce paravanul pentru cada va oferi o protectie sporita fata de restul baii astfel incat sa obtineti gradul de intimitate dorit.

Peretii de sticla pentru dus provin de la producatori cunoscuti si indeplinesc functiile de siguranta si securitate.

Facem totul pentru a va facilita crearea unei oaze de liniste si relaxare! Aceste accesorii va vor ajuta sa va bucurati de dusul perfect. Avem si diverse tipuri de usi de dus care pot fi montate facil, glisant sau rabatabil, pentru un acces facil in zona de dus.

Avem pereti de dus din sticla transparenta sau sablata care sa va permita sa incadrati zona de baie in stilul ales de amenajare. Alegeti siguranta si confortul, optand pentru usile, paravanele si peretii din sticla securizata care se preteaza tuturor gusturilor si nevoilor.

Stim ca oamenii sunt incantati de posibilitatile existente pentru baile lor dar au nevoie de ajutor sa creeze solutia perfecta pentru baia lor – sau cu alte cuvinte ”idealul lor real”.

Baile sunt spatii provocatoare: ceea ce ne incanta pe noi este sa ajutam oamenii sa transpuna viziunea lor în realitate.

Va stam la dispozitie pentru ofertare si consultanta personalizata!

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)