Salamander bluEvolution 92

Venddor Smart Ideea

Termopanele
SALAMANDER
bluEVOLUTION 92

Sistemul profilului SALAMANDER bluEVOLUTION 92 reprezinta in sine o noua clasa de profile reunind o tehnologie avansata cu designul modern si functional, formand o nouă generatie de ferestre de prima clasa.

Ferestrele si usile  realizate din profilul PVC SALAMANDER bluEVOLUTION 92, reprezinta o noua clasa conceputa pe plan mondial, avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic si fonic cel mai scazut in  momentul actual al ferestrei.

Designul profilului este impresionant dar si tehnologia incorporata care imbunateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. Sistemul hexacameral, cu o latime constructiva de 92 mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate. Sistemul de garnituri triple, integrate în procesul de productie, nu lasa nici o sansa zgomotului si frigului.

Profilul bluEVOLUTION 92 este disponibil pe culoarea alb si pe numeroase nuante de imitatie lemn sau RAL, precum si in orice combinatii de culori interior/ exterior din paletarul existent.

SALAMANDER bluEVOLUTION 92

Rulează videoul

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)