Inchideri Terase

Venddor Smart Ideea

Oferim servicii specializate de Inchideri terase cu Sticla Securizata

Folosim sisteme cu sticla securizata Glisanta sau Termopan pentru inchiderea teraselor. Sisteme de inchidere ce garanteaza o durata mare de viata.

Noua generatie de balcon inchis cu sistemul de geamuri glisante, face din balconul dumneavoastra o camera utila a casei.

Sistemul de sticla glisanta livrat de noi este dezvoltat pentru a fi utilizat cu usurinta timp indelungat fara a solicita niciun serviciu tehnic. 

Sticla Glisanta este o solutie flexibila de inchidere terase pentru:

Oriunde aveti nevoie de o solutie flexibila de sticla glisanta pentru a mentine spatiul degajat. Inchiderile cu sticla glisanta este sigur, durabil si vizibil atunci cand este inchis.

VALEDO BKS-T Sistem glisant special creat pentru inchidere terase

Avand sina inferioara proiectata cu un design inteligent rotunjit ca prag de trecere, Valedo BKS-T este dedicat inchiderilor de  terase cu sticla:

Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei inferioare și superioare, Valedo BKS-T vă va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, vă va ține în contact cu natura și vă va oferi, de asemenea, un aspect de arhitectură modernă.

​Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației ingropand sina in podea , ceea ce NU recomandam niciodata!

VALEDO ICS-T Special creat pentru inchideri terase cu eficienta termica

Valedo ICS-T a fost special proiectat pentru inchiderea cu sticla a  teraselor la  parter, un sistem ce gliseaza si pliaza cu panouri de sticla termoizolante.

Principalele caracteristici: 

Profilul din aluminiu durabil a fost proiectat să fie cât mai subțire posibil, astfel încât să nu afecteze arhitectura clădirii dvs. și pentru a maximiza priveliștea asupra grădinii și a permite pătrunderea luminii naturale în interiorul terasei.

Banda magnetică dintre profilele din aluminiu cu rol de etanșare are o lățime minimă și asigură cele mai bune performanțe în toate condițiile meteorologice.

VALEDO SLINDING IS Special creat pentru inchideri terase cu eficienta termica

Acest sistem îţi oferă o tranziţie lină de la un spaţiu divizat la unul larg, reconectat. Panourile individuale de sticlă se manevrează uşor, fiind trase automat, unul câte unul, până la poziția dorită. Ele pot fi glisate complet, până la capătul şinelor, parcându-se în paralel, unul lângă altul.

Principalele caracteristici:

Valedo Sliding este alegerea perfectă pentru o varietate de spații: de la o delimitare practică și elegantă între bucătărie și sufragerie, până la conturarea zonelor în birourile moderne, separând spaţiile de întâlnire sau conferinţă.

Avantajele sunt de fiecare dată aceleaşi: 

  • creşterea fluxului de lumină naturală, 
  • îmbunătăţirea funcţionalităţii spaţiului
  • amplificarea comunicării vizuale.
Rulează videoul

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)

În perioada 26 iulie – 5 august vom fi în concediu, dar ne vom bucura să te regăsim începând cu data de 6 august.