Salamander greenEvolution 76 MD

Venddor Smart Ideea

Termopanele
SALAMANDER greenEVOLUTION 76

Termopanele SALAMANDER greenEVOLUTION 76, sunt din anumite puncte de vedere unice in comparatie cu competitorii din clasa sa.

Ferestrele si usile SALAMANDER greenEVOLUTION combina avantajele unice oferite de acest profil cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NX. Pachetul de sticla  poate ajunge pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Designul profilului este impresionant dar si tehnologia incorporata care imbunateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o latime constructiva de 76 mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de productie, nu lasă nici o sansa zgomotului si frigului.

Termopanele Salamander greenEVOLUTION 76 sunt disponibile pe culoarea alb si pe numeroase nuante de imitatie lemn sau RAL, precum si in orice combinatii de culori interior/ exterior din paletarul existent.

Pareri Termopane SALAMANDER greenEVOLUTION 76

Termopanele Salamander greenEvolution 76 sunt apreciate în general pentru calitatea lor superioară și performanțele excelente în materie de izolare termică și fonica. Utilizatorii le consideră o investiție valoroasă, deoarece aceste ferestre oferă un confort sporit în interiorul locuinței, reducând pierderile de căldură și zgomotul exterior. De asemenea, designul lor modern și variatele opțiuni de personalizare sunt apreciate de către utilizatori. Cu toate acestea, pentru a obține păreri specifice, ar fi util să consultați opinii și experiențele altor proprietari care au instalat deja termopane Salamander greenEvolution 76.

SALAMANDER greenEVOLUTION 76

Rulează videoul

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)