Sticla Printata Bucatarie

Venddor Smart Ideea

Placari cu sticla printata in Bucatarie

Placarile cu sticla printata in Bucatarie in forma transparenta, vopsita sau printata reprezinta un domeniu inovativ in amenajarea locuintei.

Sticla printata Guardian se poate folosi cu succes in bucatarie, in locul traditionalei faiante, cu un design modern, in locul lavabilului pe peretii interiori sau exteriori.

Placarea cu sticla printata se poate face in baie, bucatarie, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri (receptii, holuri, baruri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare, etc).

Printre avantajele placarii cu sticla printata amintim: luciul specific sticlei ce ofera eleganta spatiului, usurinta in curatare, iar pentru lipirea pe perete nu mai este nevoie de rost ca si in cazul faiantei care trebuie pusa bucata cu bucata. In comparatie cu faianta, sticla printata colorata se foloseste la dimensiuni mult mai mari.

Sticla vopsita bucatarie este disponibila in mai multe culori, iar taierea se face la orice dimesiune. Daca aveti prize, se pot face decupaje in blatul de sticla. Sticla folosita poate fi de 4, 6, 8 sau 10 mm in functie de marimea sticlei si preferintele clientului, iar sticla este securizata, astfel ca va rezista la caldura de la aragaz sau la socuri.

Modele Sticla Printata Bucatarie Bucuresti

Putem executa orice model de print pe sticla, atat pentru blaturi de bucatarie cat si pentru usi termopan, sticla perete separator camera.
Oferim consultata si montaj sticla printata in Bucuresti, Ilfov si pe raza apropiata de Bucuresti.

Va stam la dispozitie pentru ofertare pret si consultanta personalizata!

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)