Feronerie Roto

Venddor Smart Ideea

Roto NX:
Intotdeauna decizia corecta

Programul Roto NT a fost mereu unul modern, fiind permanent dezvoltat si imbunatatit. Cu aproximativ jumatate de miliard de seturi oscilante/oscilo-batante vandute, Roto este astazi lider mondial. Roto NT este cel mai vandut sistem de feronerie oscilo-batanta din lume pentru ferestre si usi de balcon.

Sistemul de feronerie Roto NX este urmatorul pas pe care il pot face producatorii de ferestre din lemn si PVC.

Roto NT este un produs superior de feronerie, pentru sistemul oscilobatant, testat de-a lungul anilor care se ridica la cele mai inalte standarde de siguranta, confort, fiabilitate si design. NT este astfel facut incat sa usureze procesul de productie si sa se poata  în permanenta automatiza. Cu o gama variata de produse si accesorii Roto NT ofera solutii pentru toate tipurile de fereastre, specifice încaperii.

Fata de Roto NT, sistemul ofera producatorilor de ferestre un domeniu de utilizare mai vast. in acelasi timp, reduce costurile de productie, depozitare si logistica prin concepte inovatoare. 

Cu noile sale componente, Roto NX creste confortul si calitatea locuintelor. Dar si alte noutati aduc un plus de siguranta la montaj, pe scurt: avantajele produsului finit, oferite de sistemul de feronerie Roto NX, sunt multiple.

Producatorii de ferestre vizeaza intotdeauna noi provocari si tendinte, iar Roto este mereu partenerul de langa ei. Fie ca este vorba de cerere de sigurantă sporita, de automatizare a locuintei, usor de controlat, sau de tendinta catre cercevele de ferestre grele, cu un grad bun de izolare – Roto NX le faciliteaza producatorilor realizarea de ferestre dupa dorinta clientului.

Producatorii profita de trecerea la Roto NX, fiindca prin utilizarea acestui nou sistem de feronerie oscilo-batanta pot face fata cu succes solicitarilor momentului. Un producator de ferestre este de exemplu, bine pregatit pentru trecerea la automatizarea locuintei cu Roto NX. Creste nevoia de siguranta in locuinta si astfel, ferestrele Roto NX TiltSafe devin o solutie convingatoare. Caci Roto ofera clientilor sai posibilitatea de a realiza o fereastra oscilo-batanta fie actionata manual, fie actionata electric, care permite clasificarea in clasa de siguranta la efractie RC 2 (certificat RC 2 în curs de pregatire), chiar si in pozitia batata.

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)