Inchideri Balcoane

Venddor Smart Ideea

Oferim servicii specializate de Inchideri balcoane cu Sticla Securizata

Îndeplineste-ti visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită unui sistem performant și inovator de închidere a balconului din sticlă.

Banda magnetică asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată din confortul balconului dumneavoastră. Panourile glisează complet pentru a vă oferi posibilitatea de a vă transforma în mod creativ balconul într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală sau un loc sigur unde vă puteți bucura de contactul cu natura, dar fiind protejat de vremea capricioasă.

​Valedo BKS este un sistem unic de închidere a balconului, proiectat special pentru spatiul dumneavoastră. Acesta este personalizat astfel încât să se potrivească balconului dumneavoastră în mod precis, oferind siguranța că sistemul va funcționa corect in timp .

Valedo ICS este soluția perfectă pentru a închide balconul sau terasa cu stil, confort termic și flexibilitate. Acest sistem glisant și versatil, utilizând sticlă termoizolantă, vă permite să vă bucurați de spațiul închis în orice moment, datorită opțiunii de a glisa și deschide complet sistemul. 

VALEDO BKS Sistem glisant special creat pentru inchidere balcon

Sistemul Valedo BKS este o solutie ingenioasa pentru inchiderea balcoanelor. Acesta va ofera posibilitatea de a va bucura de o vedere panoramica uimitoare, aer curat si lumina naturala, in timp ce va protejati proprietatea de intemperii. Pe langa beneficiile estetice, acest sistem este proiectat pentru a fi functional si sigur.

VALEDO ICS Special creat pentru inchideri terase cu eficienta termica

Sistemul modern de inchidere a balconului asigura o performanta termica remarcabila, actionand ca o bariera in care aerul din interior este mentinut la o temperatura optima. De asemenea, cand este inchis, datorita designului de protectie a sistemelor, balconul dvs. va ramane curat pentru o perioada lunga de timp, protejat de vant, praf, ploaie sau zapada.

Rulează videoul

Cerere oferta

* Campuri obligatorii

Daca ai poze care crezi ca ne ajuta le poti adauga aici:
(Maxim 3 poze, Dimensiune maxima fisier: 2 MB, Fisiere acceptate: jpg, jpeg, pdf)

În perioada 26 iulie – 5 august vom fi în concediu, dar ne vom bucura să te regăsim începând cu data de 6 august.